Recull de llegendes (XXIV): El bandoler Serraller, els dimonis de la Sauva Negra i les encantàries de Biscarri

Mas la Sala, Folgueroles

Aquest és el recull de totes les llegendes i rondalles publicades durant el mes de gener de 2021. Totes elles s’han publicat com a contingut exclusiu dels mecenes de Llegendàrium i, algunes, també a les xarxes socials.

Són llegendes repartides per tot el territori català, de Tarragona a la Catalunya del Nord, amb temàtiques molt diferents: llegendes d’amor, de màgia, d’encantades i bandolers, llegendes esgarrifoses i violentes, d’altres encantadores o humorístiques, amb ironia i crítica social, algunes misterioses i estranyes, com si ens volguessin dir coses que solament copsem de cua d’ull.

Continguts:
El bandoler Serraller i la matança de Folgueroles