El Boc de Biterna

Biterna. Il·lustració original de Carles Hernández per a Llegendàrium

Què? Ja coneixeu al vostre esperit animal? Ja sabeu els secrets de la ruda i el jusquiam negre? Ja parleu amb la lluna com si fos la vostra mare? Recordeu que la lluna us mira quan la nit delira i l’aigua i el vi es vessen sobre el vostre front quan balleu amb les ombres. Com ja haureu notat, la bruixeria catalana és el tema més estimat a Llegendàrium i, com sé que us agrada, he decidit unificar els articles d’aquesta temàtica perquè els podeu anar consultant i, si proveu l’ungüent del vol, feu-ho quan els llibres us cantin velles cançons i el foc sigui el vostre amic.