Il·lustradors

Aquí podreu conèixer els il·lustradors que porten les escenes dels viatges a l’Altre Costat que fem a Llegendàrium, a allò tan estrany que alguns anomenen “realitat”. Ells són els que treuen de la penombra del món de la vigília les criatures que em parlen a cau d’orella, mostrant-vos-les perquè puguin poblar els vostres somnis i us observin en la vostra fantasia. I si presteu atenció, podreu escoltar les veus que es projecten de les ombres que ells han dibuixat. O no coneixeu allò de que una imatge val més que mil paraules?

Per què creieu que és?

Sílvia Estall

La Sílvia va néixer el 1995 a Barcelona. Va començar a dibuixar veient Sailor Moon i des d’aleshores no ha parat. És graduada en il·lustració i recentment ha acabat els seus estudis d’Arts Gràfiques.

Personalment vaig conèixer l’obra de la Sílvia a través del Monstruari d’Edicions SECC, i d’aleshores ençà que volia treballar amb ella. Crec que és una artista de gran talent i ho ha demostrat fent una magnífica feina amb el logotip i la portada de Llegendàrium.

Ben aviat podreu seguir gaudint dels seus llapis per aquí!

Aquí podeu visitar la seva pàgina web

 

 

 

Algunes il·lustracions de la Sílvia per a Llegendàrium

Marina Polo

Marina és una ex-estudiant d’història nascuda als 80, però va canviar ràpidament de carrera per estudiar Arts Gràfiques a l’Escola de Còmic Joso i després fotografia a l’IEFC. Actualment treballa com a dissenyadora gràfica i en el seu temps lliure es dedica a allò que veritablement l’apassiona:  il·lustrar, esculpir, llegir, la recreació històrica, els jocs de rol…

Una de les moltes  coses que m’agrada de l’estil de la Marina és el seu traç, precís i alhora molt lliure, on es nota la seva passió per l’escultura. En l’última obra que m’ha enviat, del comte Estruch, la composició dramàtica dels personatges, l’ús radical dels clarobscurs i, sobretot, l’expressió d’Estruch, just en el moment en que li donen el mal, m’ha captivat.

És talment com estar assistint a l’escena en aquell moment exacte.

Pàgina de Deviant Art, on podeu veure més obres seves

Marina Polo Artwork, pàgina de Facebook

Algunes de les seves il·lustracions de la Marina per a Llegendàrium

El comte Estruch i les tres bruixes
Falç i mandràgora
Ferro i Foc

Carles Hernández

En Carles ens explica que de ben petit ja era un apassionat per la fantasia i la història, va créixer enamorat de pel·lícules com Jasón y los Argonautas, Willow, La Historia Interminable o de qualsevol on sortissin animals mitològics, espases, cavallers o, fins i tot, pirates!

Tot va canviar un estiu al poble dels seus avis, quan va descobrir amb deu anys o poc més els còmics de Conan: Li van fascinar les històries, els dibuixos, la por… ell sabia que allò no era per la seva edat i, segons explica, per això encara el van fascinar més.

Gràcies a aquells còmics  a d’altres que van venir després, de petit ja tenia clar que seria o dibuixant o historiador, les úniques professions que l’interessaven realment. Així que després de COU va estudiar il·lustració en una escola a Bellvitge i després Arts Gràfiques a l’escola de còmic JOSO. Al cap d’uns anys un amic li va venir amb la idea d’un joc de cartes sobre diferents mitologies que combatien per controlar a la humanitat i així va acabar col·laborant amb Guerra de Mitos, la revista online de relats Dementia i el joc de taula Noches de Sangre, entre altres encàrrecs

L’estil d’en Carles em té bocabadat. Té la força i el dinamisme del còmic i alhora és del tot conceptual i simbòlic, amb gran atenció als detalls. Cada vegada que rebo una de les seves il·lustracions sento com si s’obrís una porta del meu interior i en sortís exactament allò que he imaginat. Potser vosaltres també podeu copsar la força dels seus dibuixos.

Aquí podeu visitar el seu DeviantArt

Algunes de les il·lustracions d’en Carles per a Llegendàrium

El Boc de Biterna
La Pesanta
L’abat Arnulf i els simiots